Видео: Не за џабе велат: „Кој последен се смее најслатко се смее“- Погледнете што направи ова куче!

Loading...

Погледнете како кучето се плаши од звукот на трубата…На нивните сопственици им изгледаше смешно, но не за џабе велат кој последен се смее најслатко се смее…
Погледнете како им врати…

 
На нивните сопственици им изгледаше смешно, но не за џабе велат кој последен се смее најслатко се смее…
Погледнете како им врати…

loading...
Loading...