Видео: Не знаела дека се уште е во етер – Парис Хилтон се посрамоти!

Каков…….! Никогаш повеќе нема да прифатам да правам интервју со него, врискала 32-годишната Парис Хилтон на телефонската слушалка по интервјуто.Всушност, богатата наследничка мислела дека нејзиното интервју со радискиот водител Боб Дум завршило и дека веќе не е во етерот, меѓутоа се излажала.
Водителот ја прашал дали би сакала нејзиното домашно видео никогаш да не било објавено, По кратко молчење, Парис за “инцидентот” го обвинила поранешното момче Рик Саломон.
“Рик е една многу болна личност”, додала таа.
Прашањата кои ги поставувал водителот очигледно не и се допаднале многу на Парис, па на крајот од интервјуто била многу лута и одлучила да го навреди. Тој снимката од нејзините навреди ја пуштил во етерот.

Всушност, богатата наследничка мислела дека нејзиното интервју со радискиот водител Боб Дум завршило и дека веќе не е во етерот, меѓутоа се излажал

Пронајдете не на следниве мрежи: