Видео: Необичен експеримент: Погледнете што се случува кога ќе истурите пиво во загреана чинија!

Loading...

Доколку се прашувате што се случува кога ќе истурите пиво во загреана чинија сега ќе дознаете…Еден корисник на Јутуб  во загреана чинија  посипал малку пиво, и после тоа настанала желатинска маса, која после раздвојувањето на деловите повторно се составува.
Резултатите од експериментот погледнете ги во видеото што следува…

Еден корисник на Јутуб  во загреана чинија  посипал малку пиво, и после тоа настанала желатинска маса, која после раздвојувањето на делов

loading...
Loading...