Видео-Необичен пар: Старец бакнува девојка на улица, сите минувачи се згрозени

Не е ништо необично доколку видите пар кои се бакнува на улица. Но, да видите старец кој би можел да има и 100 години, како страствено се бакнува со млада жена е лошо. Се работи за скриена камера, а реакциите на минувачите може да ги погледнете на видеото.
Џек Вали за ова видео имал помош од својата жена Шери. Имено,  Џек на лицето ставил маска на старец и таков, на среде улица, ја бакнувал својата жена.
Минувачите се вртат, негодуваат, а некои дури изгледаат и воодушевени од виталноста на старецот. Се разбира имаше и такви кои беа едноставно згрозени. Како изгледаше овој пар, секако може да погледнете во видеото.Не е ништо необично доколку видите пар кои се бакнува на улица. Но, да видите старец кој би можел да има и 100 години,

Пронајдете не на следниве мрежи: