Видео: Неодоливо бебе му го „попречува“ настапот на татко си!

Loading...

Кој смее да му забрани да го прегрне татко му и да заигра на неговите песни?!Запознајте го 17-месечниот Итан. Додека неговиот татко настапувал на бината, тој случајно се качил и почнал да танцува на сцената.

Ова видео ќе ве разнежни и развесели во исто време.
Погледнете го овде: 
Запознајте го 17-месечниот Итан. Додека неговиот татко настапувал на бината, тој случајно се качил и почнал да танцува на сцената.

loading...
Loading...