Видео: Неверојатен танц на момче при чистење на својот стан!

Велат дека треба да танцуваш додека никој не те гледа. Но, ако саката никој да не ве гледа, треба да бидете сигурни дека навистина никој не гледа.  Таа лекција беше научена на потешкиот начин, со ова смешно видео, што претставува чистење по забава за Ноќта на вештерките. Момчето танцува на песната на Шина Ештон „Morning Train“ (9 to 5).
Танцот е неверојаен и ова момче нема причина зошто да се срами. 
Таа лекција беше научена на потешкиот начин, со ова смешно видео, што претставува чистење по забава за Ноќта на вештерките. Момчето танцува на песн

Пронајдете не на следниве мрежи: