Видео: Неверојатна битка! Епска битка на коза и бик!

Бестрашен судир на коза и бик снимен со мобилен телефон во Индија стана интернет сензација.Епска битка помеѓу Давид и Голијат во животинскиот свет се одржа во близина на автопат пред голем број на набљудувачи.
Се разбира, сите тие беа на страната на коза, кој се обидуваше да го победи бикот без да се „повлече“. 
И покрај тоа што е бик го отфрли од себе, козата повторно го напаѓаше противникот, се обидуваше да го натера да се повлече од борбата и на крајот успеа.
 Епска битка помеѓу Давид и Голијат во животинскиот свет се одржа во близина на автопат пред голем број на набљудувачи.
Се разбира, сите тие

Пронајдете не на следниве мрежи: