Видео: НЕВЕРОЈАТНА ГЛЕТКА од еден тракторист која го несмеа целиот регион!

Нема да им верувате на очите кога ќе го погледнете видеото.Неодамна во местото Вукојевци забележана е несекојдневна глетка, еден човек кој бил тука во близина ја снимил случката која набрзо стана вистинска интернет сензација.
Нема да им верувате на очите кога ќе го погледнете видеото.
Еве што сними еден човек:

Неодамна во местото Вукојевци забележана е несекојдневна глетка, еден човек кој бил тука во близина ја снимил случката која набрзо стана вистинска

Пронајдете не на следниве мрежи: