Видео-Неверојатниот коментар на Игорче: Бројте ги чекорите 1,2,3. Фала, пријатно!

Loading...

 Бројте ги чекорите 1,2,3. Фала, пријатно!Европското првенство не би било исто без Игорче и неговите коментари. Игор Трпевски пренесува и коментира со емоции. Често знае да не насмее кога губиме. Поразот кој ни го нанесе Литванија, тој тешко го прифати.
Во текот на вчерашниот пренос имаше многу интересни коментари од негова страна. Ние го издвоивме најинтересниот, погледнете во видеото!Европското првенство не би било исто без Игорче и неговите коментари. Игор Трпевски пренесува и коментира со емоции. Често знае да не насмее кога г

loading...
Loading...