Видео: Неверојатно: Го излечил ракот со пченична трева

Loading...

Кога докторите му рекле на 74-годишниот Дени МекДоналд од Ирска дека има рак на желудникот, толку силен што најверојатно ќе го убие во рок од три месеци, тој одлучил да ги игнорира нивните совети за да одбегне третман со токсична хемотерапија и да го прифати пристапот на лечење со различна исхрана, што е уште еден пример на голем удар на огромната и смртоносна индустрија на лекови против рак.Четири години подоцна Дени се чувствува одлично, благодарение на дневниот протокол кој го усвоил и кој вклучува пиење на сок од пченична трева (млада пченица), хранлива густа „суперхрана“ со разни неверојатни здравствени бенефиции.
Дени станал свесен за својата состојба кога чирот на желудникот одеднаш му експлодирал во стомакот. Откако бил однесен во болница од фармата на која живее, лекарите се бореле да го спречат крварењето, за притоа да откријат дека Дени всушност има тежок облик на рак на желудникот кој се проширил низ целото тело. Тие го предупредиле дека единствениот начин на кој би можел да се ослободи од ракот, според нивното мислење, би било да помине низ конвенционално лечење – хемотерапија и зрачење.
Прочитајте повеќе на следниот линкЧетири години подоцна Дени се чувствува одлично, благодарение на дневниот протокол кој го усвоил и кој вклучува пиење на сок од пченична трева (мла

loading...
Loading...