Видео: Неверојатно: Оваа жена гали осамени мажи за пари!

Loading...

Неверојатно, но вистиното, Али Си од Њујорк е првата жена која ги гали и милува осамените души и тоа го прави за пари.Таа си има создадено компанија по име „ Cuddle U NYC“ и им помага на клиентите во искуството со допирот, но се разбира без секс.
Погледнете како изгледа сето тоа..

 
Таа си има создадено компанија по име „ Cuddle U NYC“ и им помага на клиентите во искуството со допирот, но се разбира без секс.

loading...
Loading...