ВИДЕО: Невестата со песна чекореше до олтарот, додека младоженецот…

Оваа преубава невеста со песна го расплака својот избраник на црковната церемонија. Пееше балада заедно со својот татко додека чекореше кон олтарот.Во видеото, професионалната пејачка од Норвешка Марија Холанд Тосе, започнува да ја пее омилената песна на младоженецот „You Raise Me Up“ штом зачекори во црквата.
Потоа му го предава микрофонот на својот татко Чарлс, кој има порака за својот зет Рони Идсвек. 
„Сега е време да ти ја предадам мојата ќерка. Знаеш дека е тешко, затоа те молам грижи се за неа“ – пее Чарлс.
Погледнете ја изведбата на Марија и емотивната реакција на Рони. Видеото досега е прегледувано повеќе од 8 милиони пати.
Во видеото, професионалната пејачка од Норвешка Марија Холанд Тосе, започнува да ја пее омилената песна на младоженецот „You Raise Me Up&ldqu

Пронајдете не на следниве мрежи: