Видео: Никогаш не правете го ова на работа

Loading...

Има ли такви кои посакале малку забава на работното место?
Дали некогаш сте имале трка со канцелариски столови? Можеби никогаш не ви паднало на памет тоа. Но што и да имате во глава, пред да го направите ова размислете два пати.Има ли такви кои посакале малку забава на работното место?
Дали некогаш сте имале

loading...