Видео: Нов хит-обложување на трка на вибратори

Loading...

Коцкарите на сите начини се обидуваат да најдат начин да заработат пари, но истовремено и добро да се забавуваат. Моментален хит во Лас Вегас е обложување на трка на вибратори.
Правилата на игра се едноставни- во играта може да учествуваат 8 играчи, вибраторите на батерии се поставуваат еден покрај друг и трката може да почне.
Ова не е игра што го вклучува мозокот но барем е забавна, вели Фредрик Валме оној кој ја покрена иницијативата на оваа трка.Коцкарите на сите начини се обидуваат да најдат начин да заработат пари, но истовремено и добро да се забавуваат. Моме

loading...