Видео: Нов тренд?Возење на кров на автомобил со 100 км на час!

Loading...

Е, ова не сте го виделе досега…Дали се работи за некој нов тренд? Возење на кров на автмобил со 100 км на час?
Погледнете како изгледа тоа…

 
Дали се работи за некој нов тренд? Возење на кров на автмобил со 100 км на час?
Погледнете како изгледа тоа…

 

loading...
Loading...