Видео: Новак Ѓоковиќ кажува виц за Иван Ивановиќ и Џеј Рамадановски!

Loading...

Новак Ѓоковиќ кажува виц.Погленете како Ноле кажува виц.
Тој успеа да ги насмее сите 🙂
Погледнете го видеото!

 
Погленете како Ноле кажува виц.
Тој успеа да ги насмее сите 🙂
Погледнете го видеото!

loading...
Loading...