Видео: Новинарка нацрта пенис среде вести!

Новинарка се стекна со светска слава откако несакајќи нацрта пенис на екранот во моментот кога се емитуваа вести во живо. 
 Таа додека се обидуваше да објасни во кој дел од градот ќе има пречки во сообраќајот, несакајќи на екранот нацрта голем пенис, а ова видео стана вистински хит на Youtube. 
 Таа додека се обидуваше да објасни во кој дел од градот ќе има пречки во сообраќајот, несакајќи на екранот нацрта голем пенис, а ова видео стана ви

Пронајдете не на следниве мрежи: