Видео: Објаснување што значи „Раке пуке, раке шлаке“

Loading...

Сања Ристеска направи бум со нејзината песна „Ме заболе“. Но многу од нас останаа зачудени и никако не можеа да си објаснат што всушност сакаше оваа девојка да каже со „Раке пуке, раке шлаке“.
Погледнете го видеото, можеби ова е вистинското значење.
 Сања Ристеска направи бум со нејзината песна „Ме заболе“. Но многу од нас останаа зачудени и никако не мож

loading...