Видео: Од чад и оган се создава уметност!

Стив Спазук од Канада е познат во светот како „огнен сликар“ поради едноставниот талент и начин, на кој ги прави своите уметнички дела.Овој Канаѓанец со помош на оган прави најзанимливи цртежи.
Како главна алатка ја користи свеќата, а му требале 14 години вежбање, за да ја совлада техниката на цртање.
Погледнете го видеото и пробајте ја и самите оваа уметност! 
Овој Канаѓанец со помош на оган прави најзанимливи цртежи.
Како главна алатка ја користи свеќата, а му требале 14 години вежбање, за да ја

Пронајдете не на следниве мрежи: