Видео од дрон: Охридскиот маратон од птичја перспектива

ТВ Нова објави прекрасно видео снимено од дрон.Еве како изгледа охридскиот маратон од птичја перспектива:
Еве како изгледа охридскиот маратон од птичја перспектива:

Пронајдете не на следниве мрежи: