Видео од хаосот во Охрид!

Loading...

Видео од тепачки во Охрид!Подетално за масовната тепачка може да дознаете на следниот ЛИНК.
Во продолжение погледнете го видеото.

 
Подетално за масовната тепачка може да дознаете на следниот

loading...
Loading...