Видео: Од пеењето на оваа девојка ќе ве „заболат“ ушите

Loading...

Нервозна девојка која се обидува да ја изведе најдобро што може „I will always love you“.
Но изведбата некако тешко и оди, па од нејзината нервоза навистина ќе ве заболат ушите.
Погледнете и сами уверете се.
 Нервозна девојка која се обидува да ја изведе најдобро што може „I will always love you“.

loading...