Видео: ОД СТРАВ НЕ СМЕЕЛЕ ДА ИЗЛЕЗАТ од автомобилот: Снимале кон детското игралиште, па забележале нешто многу МОРБИДНО

Loading...

Видеото на Фејсбук е прегледано дури 4,5 милиони пати и на никој не му е јасно што навистина се случува.Едно семејство доживеа вистински хорор на едно детско игралиштево американскиот град Ворвик. Имено, еден татко и неговите деца со камера снимиле необична појава поради која не смееле да излезат од својот автомобил.
Имено, на снимката јасно се гледа како лулашката необично се поместува, како на неа да се наоѓа дух.
Видеото на Фејсбук е прегледано дури 4,5 милиони пати и на никој не му е јасно што навистина се случува.
Погледнете го видеото на следната страна:

Едно семејство доживеа вистински хорор на едно детско игралиштево американскиот град Ворвик. Имено, еден татко и неговите деца со камера снимиле не

loading...
Loading...