Видео: Олга Кириленко ја открива храната со која се зголемуваат градите!

Loading...

Атрактивната глумица Олга Кириленко, за која воздивнуваат сите мажи во светот, го споделила со дамите рецептот за тоа како да изгледаат како неа. Без хируршки зафати, Олга успеала да ги зголеми градите.
Атрактивната Украинка, во текот на гостувањето во емисијата, признала дека јадела зелка за поголеми гради и дека тоа имало голем ефект. Олга рекла дека обемот дефинитивно се зголемува и дека и ден денс го конзумира.
Актерката ги споделила советите со жените ширум светот како да изгледаат подобро, а да не даваат многу пари за пластична хирургија.
Погледнете го видеото…

Без хируршки зафати, Олга успеала да ги зголеми градите.
Атрактивната Украинка, во текот на гостувањето во емисијата, признала дека јадела

loading...
Loading...