Видео: Осигурајте се: Гаќи против силувања!

Loading...

Ако отсекогаш сте се плашеле од приказната за силување и можноста дека еден ден може да ви се случи, време е засекогаш да ја елиминирате таа фрустрација. Тајланѓаните дојдоа до чудна идеја да ве заштитат од насилниците!Стравот од силување ќе стане само грдо минато кога ќе ги набавите гаќите кои ќе го уплашат секој маж. Во прашање е тајландски производ кој е дизајниран со идеја да ги истера сите насилници кои со задоволство би завршиле во вашата долна облека.
Меѓутоа, со овие гаќи такво нешто нема да им дојде на ум. Прашувате како? Погледнете го видеото на следната страна!

 Стравот од силување ќе стане само грдо минато кога ќе ги набавите гаќите кои ќе го уплашат секој маж. Во прашање е тајландски производ кој е дизајн

loading...
Loading...