Видео: Ослабела 70 килограми и заработила 200 илјади евра!

Loading...

Ослабела 70 килограми и заработила 200 илјади евра!Новата сезона на американското шоу „Biggest Loser“  заврши. 
Главната ѕвезда е Рејчел Фредериксон која за 15 седмици симнала неверојатни 70 колограми.
Секако и освои награда од 250 илјади долари!
Погледнете го видеото!

 
Новата сезона на американското шоу „Biggest Loser“  заврши. 

loading...
Loading...