Видео: Отишла на ултразвук и очекувала дека ќе види бебе, но никако НЕ ГО ОЧЕКУВАЛА „ОВА“

Ултразвучните ехо прегледи се вистинска среќа за секоја бремена жена и најблиските, но кога оваа жена отишла со ќерката да си го види внучето на ехо, не ни замислувала што ќе се случи.Под раководство на неповторливиот Џими Кимел, кој е познат по ваквите неверојатни шеги, ќе видите навистина урнебесно видео.
Тој и неговиот братучед Сал подготвиле лажна ехо снимка, која ја користеле за прегледот на нивната бремена братучетка Мики.
Мајка и на Мики дотогаш немала видено ехо преглед во бременост и воопшто не знаела што ја чека.
Едно е сигурно, ова искуство засекогаш ќе го памети.
Погледнете го видеото кое за само една недела има речиси пет милиони прегледи на Јутјуб.

Под раководство на неповторливиот Џими Кимел, кој е познат по ваквите неверојатни шеги, ќе видите навистина урнебесно видео.
Тој и неговиот

Пронајдете не на следниве мрежи: