Видео: Отишле на погреб, го заборавиле детето во автомобил а тоа се загушило

Loading...

Роберт(29) и Аманда Џо(30) ги земале со себе трите деца и нивната негувателка на погреб кај нивен близок роднина. Но, кога излегле од автомобил заборавиле на најмалиот син кој починал од топлина.
Момчето кое имало 3 години е мртво откако родителите по грешка го оставиле во автомобилот на Флорида, за да присуствуваат на погреб.
Имено, родителите одлучиле на погребот да отидат со два автомобили. Двете постари деца се наоѓале во автомобилот со негувателката а додека најмалото дете го земале со себе.
Кога стигнале до местото, го заборавиле најмладото момче во автомобилот. Било многу топло, па момчето со часови останало во загушливиот, топол автомобил без клима.
-Родителите се вратиле од погребот неколку часови подоцна но кога негувателката ја прашале каде е Кајрис, таа одговорила дека мислела дека е со нив- изјавуваат од полицијата.
Парот побрзал кон автомобилот во кој го нашле својот син во бессознание. Иако брзата помош веднаш стигнала, тој починал на пат до болница.Роберт(29) и Аманда Џо(30) ги земале со себе трите деца и нивната негувателка на погреб кај нивен близок роднина. Но,

loading...
Loading...