ВИДЕО: Ова бебенце нема ни две години, но веќе нурка, плива и скока во вода!

Loading...

Бебенцето Кескус ги воодушеви корисниците на социјалните мрежи, со оглед на тоа дека поседува вистински вештини за пливање и нуркање.Аура Кескус има само една година и девет месеци, но веќе покажа завидни вештини во водата.
Таа слободно скока во базен, нурка и ужива во разните активности под вода.
Веруваме дека и вие ќе ги засакате нејзините подводни „активности“.
Уживајте:Аура Кескус има само една година и девет месеци, но веќе покажа завидни вештини во водата.
Таа слободно скока во базен, нурка и ужива во ра

loading...
Loading...