Видео: Ова е човекот кој тврди дека лечи рак за 2 минути и 40 секунди!

Loading...

Ова е човекот кој тврди дека лечи рак за 2 минути и 40 секунди!Станува збор за Грег Брејден. Познат на светската јавност по своите теории за рак.
На видеото имате можност да видите како тој покажува снимки од рак на бешиката кој исчезнува за неверојатни 2 минути и 40 секунди.
Погледнете го видеото!

 
Станува збор за Грег Брејден. Познат на светската јавност по своите теории за рак.
На видеото имате можност да видите како тој покажува сни

loading...
Loading...