Видео: Ова е доказ дека глупавите реклами всушност се генијални!

Loading...

Во најновата реклма за „DirectTv“, се појавуваат актерот Роб Лу, односно тој и неговата грда и обратна верзија. Кој се смее на глупавите вицови, ќе се насмее и на овие реклами, но и оние кои не гледаат хумор во глупостите, нема да ве остават рамнодушни.
И додека „обичниот“ Роб ужива во услугите на споменатата компанија, неговата „гадна“ верзија има кабловска телевизија, која често го губи сигналот, па тој не може да го гледа својот омилен тим. 

„DirectTv“ со години наназад најмува светски ѕвезди, кои сакаат да се шегуваат на своја сметка. Сепак, обично се бараат само они ѕвезди кои имаат голема моќ на трансформација. 
Кој се смее на глупавите вицови, ќе се насмее и на овие реклами, но и оние кои не гледаат хумор во глупостите, нема да ве остават рамнодушни.

loading...
Loading...