Видео: Ова е храброст – се спушти со кајак низ одвод!

Се спушти со кајак низ одвод!Со кајак низ одвод се спушти дваесет и седум годишниот Бен Мар од Лајонс Беј, Британска Колумбија и го овековечи овој интересен момент во видео запис кој го постави на Јутјуб.
Максималната брзина која ја развил е само 56 километри на час, но мора да се признае дека од негова перспектива изгледа како да се движи многу побрзо.
Неговото вртоглаво патување веќе има повеќе од 1,5 милиони прегледи на ЈуТјуб. Погледнете:

Со кајак низ одвод се спушти дваесет и седум годишниот Бен Мар од Лајонс Беј, Британска Колумбија и го овековечи овој

Пронајдете не на следниве мрежи: