Видео: Ова е најдолго очекуваниот бакнеж!

Loading...

Конечно се случи!Конечно го дочекавме и првиот бакнеж на Шелдон Купер и Ејми Фара Фаулер. Поминаа речиси 4 години откако ја започнаа својата врска во серијата Big Bang Theory и веќе крајно време беше да се случи долгоочекуваниот бакнеж.
Но, кога станува збор за Шелдон дури и обичниот бакнеж не може да помине обично.

 
Ејми и Шелдон им се придружиле на Бернадет и Хауард на романтична вечера за Свети Валентајн, но Ејми се пожалила на недостатокот на романтика. Во тој момент Шелдон веднаш изреагирал:
„Ако сакаш романтика, еве ти ја“ – рекол тој и романтично ја бакнал.
Конечно го дочекавме и првиот бакнеж на Шелдон Купер и Ејми Фара Фаулер. Поминаа речиси 4 години откако ја започнаа својата врска во серијата Big B

loading...
Loading...