Видео: Ова е најфлексибилната жена во светот!

Loading...

Запознајте ја Злата!На многу луѓе им е тешко да ги допрат дури и врвовите на прстите, а тоа за Јулиjа Гентел не претставува никаков проблем.
Оваа Русинка прави најекстремни пози кои едвај може да се замислат, притоа, руши и светски рекорди поради својата флексибилност.
Поранешната гимнастичарка висока 173 сантиметри може да се смести во коцка со страни со должина од 50 сантиметри.
„Правењето на овие пози мене ми е сосема природно. Некогаш ми е малку непријатно кога долго треба да останам во една положба, во текот на фотографирање, вели таа.
Злата со ова се занимава од четири години. Откако открила дека е необично флексибилна, веднаш започнала со часови за танц и својот талент го претворила во кариера.
Таа секојдневно напорно работи, за да се задржи во форма.
Погледнете го видеото!На многу луѓе им е тешко да ги допрат дури и врвовите на прстите, а тоа за Јулиjа Гентел не претставува никаков пробле

loading...
Loading...