Видео: Ова е најлудата кражба на автомобил

Loading...

Никогаш не излегувајте од автомобил, доколу пред вас е човек со капа. Заобиколете го, за подоцна да не зажалите.
Погледнете како овие момци ја изведоа оваа кражба, ќе ве воодушеват.Никогаш не излегувајте од автомобил, доколу пред вас е човек со капа. Заобиколете го, за подоцна да не зажалите.

loading...