Видео: Ова е најснаодливата водителка во светот

Loading...

Не е невообичаено во пренос во живо да се случи некаков „малер“. Вистинските водители, сепак, во секој час се подготвени да се соочат со ситуацијата.
Така и Лиза Хидалго, водителка на временска прогноза на американскиот канал Денвер АБЦ 7, во момент се снашла кога виде планираниот кадар отиде „јабана“.
На кој начин ги засмеја колегите и ги освои симпатиите на публиката, погледнете во видеото.Не е невообичаено во пренос во живо да се случи некаков „малер“. Вистинските водители, сепак, во секој час

loading...