Видео: Ова е најстрашната раскрсница во светот!

Loading...

Погледот на оваа раскрсница ќе ве натера никогаш повеќе да не седнете позади воланот на автомобилот. Возењето низ оваа раскрсница е вистински руски рулет.На среќа, колку и да изгледа реално, оваа раскрсница не е вистинска. Бркотницата и пешаците, кои за чудо се неповредени при поминувањето, се дел на режисерот Фернандо Лишвиц.
Тој спои неколку видео-клипови од сообраќајните камери ширум Аргентина и маестрално ги поврза во една, мошне реална видео-снимка.
Видеото можете да го погледнете на следната страница. 

На среќа, колку и да изгледа реално, оваа раскрсница не е вистинска. Бркотницата и пешаците, кои за чудо се неповредени при поминувањето, се дел на

loading...
Loading...