ВИДЕО: Ова е навистина огромна тага

Тешко е да се надомести губењето на вистински пријател.
Со тоа се соочи и кучката Бела, која падна во огромна тага кога нејзиниот другар, дабарот Бивис ненадејно почина.
Бела со часови не се одвојуваше од мртвиот дабар, држејќи ја главата на него и лижејќи го повремено, додека нејзината сопственичка се обидуваше да ја утеши.Тешко е да се надомести губењето на вистински пријател.
Со тоа се соочи и кучката

Пронајдете не на следниве мрежи: