Видео: Ова е новиот македонски фолк БИСЕР- „Биг бос мани мани“

Loading...

Веќе подолго време македонците се натпреваруваат кој ќе направи поголем „ХИТ“.Поминаа само неколку месеци откако Сања ни ја отпеа „Раке пуке раке шлаке“, а веќе имаме нов ултра „популарен“ хит.
Но, овој пат хитот доаѓа од добро познатата Адријана. Мора да признаеме дека таа веќе имаше неколку исто така познати хитови како „Кеш“ и  „Мафијаш“, но ова е навистина прав БИСЕР!
 „Биг бос мани мани“ ќе ве „освои  веднаш со својот ритам но и со поучниот текст“.
Дополнителни коментари од наша страна не се потребни, ги очекуваме вашите откако ќе го погледнете видеото на следната страна.

 
Поминаа само неколку месеци откако Сања ни ја отпеа „Раке пуке раке шлаке“, а веќе имаме нов ултра „

loading...
Loading...