Видео: Ова е веројатно најлошата демонстрација на боречки вештини која сте ја виделе!

Loading...

Разни „мајстори“ на боречки вештини, уверени во своите способности, а некои од нив чувствуваат потреба да ги подучуваат другите.Разни „мајстори“ на боречки вештини, уверени во своите способности, а некои од нив чувствуваат потреба да ги подучуваат другите.
Во таа група секако спаѓа и генијот од ова видео кое неодамна е поставено на интернет и брзо се прошири на сите социјални мрежи.
Јасно ни е дека неговата намера била со ударот да ја скрши штицата, но не ни е јасно кој го уверил дека е доволно вешт па уште својата „сила“ да ја демонстрира јавно. Работата да биде полоша, во целиот циркус настрада недолжно дете кое се нашло во негова близина.
Во секој случај успеа да ги насмее сите кои се нашле на местото. Погледнете го видеото.Разни „мајстори“ на боречки вештини, уверени во своите способности, а некои од нив чувствуваат потреба да

loading...
Loading...