Видео: Ова е вистината за Кока Кола!

Loading...

На Јутјуб се појави реклама за Кока Кола која покажува коолку всушност овој заразен пијалак е штетен за здравјето на луѓето. Ова видео кое се појави на Јутјуб и луѓето почнаа да го гледаат со брзина на светлината покажува како вештачките засладувачи му штетат на човечкиоот организам. 
Само погледнете го видеото и уверете се сами дали се ова е всушност вистината за Кока Кола или е само една антиреклама порачана од нејзината конкуренција. 

 
Ова видео кое се појави на Јутјуб и луѓето почнаа да го гледаат со брзина на светлината покажува како вештачките засладувачи му штетат на човечкиоо

loading...
Loading...