Видео: Ова е вистински доказ дека љубовта боли

Loading...

По три месечна врска решил да ја запроси својата девојка во шопинг центар во Дубаи пред многу луѓе и свирачи…После прошетката во трговскиот центар, парот застанал покрај свирачите. Момчето го зема микрофонот, и ги замоли сите присутни за мало внимание со извинување што им пречи во нивниот шопинг. И тогаш започна…
Девојката внимателно го слушаше додека момчето и кажуваше дека таа му е се на светот. Но тогаш нешто тргна наопаку!
Погледнете го видеото:

После прошетката во трговскиот центар, парот застанал покрај свирачите. Момчето го зема микрофонот, и ги замоли сите п

loading...
Loading...