Видео: Ова е вистински гениј во билјард!

Loading...

Погледнете какви трикови на масата за билјард изведува овој генијалец. Погледнете какви трикови на масата за билјард изведува овој генијалец: 
Погледнете какви трикови на масата за билјард изведува овој генијалец: 

loading...
Loading...