ВИДЕО: Ова куче секое утро во исто време само оди на капење, а причината за тоа ЌЕ ВЕ ОСТАВИ БЕЗ ТЕКСТ

Причината поради која ова куче секој ден го прави истото, ќе ве воодушеви…Четери годишно куче, Лабрадор, веќе 8 месеци секое утро во исто време, во 6 часот, оди само на капење до најблиското пристаништето во еден мал град.
Причината поради која ова куче секој ден го прави истото, ќе ве воодушеви, бидејќи вакво нешто ректо се гледа.
Видеото е на следната страна:

 

Post by Mike Hertz.
Четери годишно куче, Лабрадор, веќе 8 месеци секое утро во исто време, во 6 часот, оди само на капење до најблиското пристаништето во еден мал град

Пронајдете не на следниве мрежи: