Видео: Ова маченце- Дедо Мраз ќе ви ја направи вечерта!

Преслатко е!Погледнете го само како оди…
Дали и вие би го облекле своето милениче во дедомразовска облека?
 

 
kabosumama @animals.co
Un vídeo publicado por @bestviideo el Dic 12, 2014 at 4:08 PST

Погледнете го само како оди…
Дали и вие би го облекле своето милениче во дедомразовска облека?
 

Пронајдете не на следниве мрежи: