Видео: Ова маченце е најнежниот будилник на светот

Споственикот на ова маченце е вистински среќник, со оглед на тоа како тоа го буди секое утро.Оваа мачка е  најслаткиот будилник кој постои на овој свет. А нејзиниот сопственик е вистински среќник, со оглед на тоа како неговото милениче  нежно го буди секое утро.
Жолтото маче прво нежно се пика во него, а потоа со нежни движења истовремено  го буди и гали.
А има ли поубав начин да го започнете работниот ден од мазење со миленичето?
Погледнете.Оваа мачка е  најслаткиот будилник кој постои на овој свет. А нејзиниот сопственик е вистински среќник, со оглед на тоа како неговото милениче

Пронајдете не на следниве мрежи: