ВИДЕО: Ова момче го заврши настапот во солзи поради она што жирито му го има направено!

Четиринаесеттата емисија на шоуто „Ѕвездите на Гранд“, беше многу емотивна со оглед на тоа дека дел од натпреварувачите и нивните навивачи завршувале со насолзени очи.Некои плачеле од среќа, некои од тага, но мал дел од кандидатите плачеле и на сцената. Еден од нив беше и Драган Станковиќ од Шабац, кому членовите од жирито му испеале роденденска песна.
Гестот на судиите го изненадил младиот натпреварувач и многу го израдувал, па тој не се обидувал да ги сокрие солзите.
За жал, тој не ги задоволил строгите критериуми на судиите, па не поминал во наредниот круг.Некои плачеле од среќа, некои од тага, но мал дел од кандидатите плачеле и на сцената. Еден од нив беше и Драган Станковиќ од Шабац, кому членовите

Пронајдете не на следниве мрежи: