Видео: Ова навистина болеше!

Loading...

Погледнете го овој обид за скок. Погледнете го овој обид за скок во вода. 

Погледнете во видеото како изгледа една „бомба“ во замрзнат базен: 
Погледнете го овој обид за скок во вода. 

Погледнете во видеото како изгледа една „бомба“ во замрзнат базен: 

loading...
Loading...