Видео: Ова не смеете да го пропуштите – Запознајте го Грмчо змијарот!

Loading...

Еден и единствен – Грмчо змијарот.Живее и работи со змии, ги храни со бисквити, со кашкавали, со разни работи, така вели.
Еден и единствен – Грмчо змијарот. 
Погледнете го видеото:

Живее и работи со змии, ги храни со бисквити, со кашкавали, со разни работи, така вели.
Еден и единствен – Грмчо змијарот. 

loading...
Loading...