Видео: Ова се 10-те најлоши филмови за 2014 година!

Loading...

На половина сме од 2014 година, а досега квалитетот на холивудските филмови е контрадикторен. Имавме многу добри филмови како „Blue Rain“, „The Grand Budapest Hotel“ и „Coherence“, но исто така имавме и апсолутно никакви филмови. Читателите на веб-страницата „Rolling Stone“ ги избраа нивните најмалку омилени филмови за оваа година, досега.  10. „Transcedence“

9. „The Legend of Hercules“

8. „Neighbors“

7. „Robocop“

6. „Maleficent“

5. „I, Frankestein“

4. „Noah“

3. „A Million Ways to Die in the West“

2. „The Amazing Spider-Man 2“

1. „Godzilla“
10. „Transcedence“

9. „

loading...
Loading...